RADNJA JE ZATVORENA!
O nama

Poštovani, imamo veliku čast i zadovoljstvo da Vam predstavimo ‘' MEDDON INTERNATIONAL TRADE ‘' d.o.o.
i našu galeriju persijskih tepiha “ ESFAHAN ” koja već dugi niz godina istrajava kao kulturna spona između Irana i Srbije.

Ponikli smo 2000. godine u ulici Svetog Save 16-18, u holu pozorišta Slavija, u samom srcu Beograda i Vračara.
U okruženju tradicionalnog Beograda u kome su neprolazne vrednosti, poput persijskih tepiha, uvek bile visoko na ceni.

Sa razvojem i širenjem Beograda razvijala se i naša firma, tako da smo prateći nove trendove u životnim stilovima a i zbog potrebe za većim prodajnim prostorima odlučili da nas maloprodajni prostor preselimo na Novi Beograd koji nije više samo spavaonica već stambeni i poslovni centar ne samo glavnog grada već i cele Srbije.
Naša nova lokacija GALERIJE ESFAHAN se nalazi u SAVA CENTRU, Milentija Popovića br. 9 lokal br. 61, pored glavne blagajne CENTRA SAVA.
SAVA CENTAR svojim položajem u srcu Novog Beograda i veoma blizu starog dela grada (udaljeni smo svega 3,5 kilometara od naše stare lokacije) pruža izuzetnu priliku za nesmetanu kupovinu persijskih tepiha.
Takođe svojom funkcionalnošću, velikim prostorima i parkingom na kome uvek ima mesta SAVA CENTAR, a i prodajni prostor galerije ESFAHAN pruža visok komfor svim budućim posetiocima, jer nam je zadovoljstvo naših kupaca uvek na prvom mestu.

4

45

Osnovne smerinice našeg poslovanja su visok kvalitet, bogat asortiman tipova i dezena i veoma pristupačne cene ručno čvorovanih persijskih tepiha.

Naši tepisi se uvoze direktno iz Irana od naših dugogodišnjih iranskih poslovnih partnera i prijatelja sa stogodišnjom tradicijom u proizvodnji i trgovini unikatnim tepisima.

6

Iransko iskustvo, njihova bezrezervna iskrena podrška i naše dugogodišnje permanentno angažovanje i ljubav prema persijskim tepisima omogućili su nam da tokom godina stvorimo prepoznatljiv i pouzdan status kvalitetnih dobavljača.

Zajedno sa našim iranskim partnerima imamo izuzetan pristup iranskom tržištu persijskih tepiha.

2

1

Naša ponuda je orijentisana kako prema individualnim kupcima tako i prema pravnim licima. Takođe želimo da istaknemo da posebnu pažnju poklanjamo uspostavljanju prisnih partnerskih odnosa sa arhitektonskim biroima i arhitektama koji se bave dizajnom enterijera.

Svaki persijski tepih ima svoju posebnu istorijsku priču i predstavlja delić bogatog istorijskog nasleđa drevne iranske-persijske civilizacije. Takođe, svaki tepih predstavlja i promišljenu investiciju, obzirom da njihova cena vremenom raste. Persijski tepisi u svakom domu, bez obzira da li je u pitanju moderno ili klasično dekorisan enterijer, predstavljaju neumoljivi element rafiniranog i dominantnog luksuza koji se nikada nemože približiti granici kiča.

Na persijski tepih se nigde u svetu ne gleda kao na deo nameštaja već kao na umetničko delo koje je tu zbog njegovog vlasnika kako bi mu ulepšalo i obogatilo život.

Kao i svuda u bogatom i razvijenom svetu, izbor i kvalitet persijskih tepiha nedvosmisleno svedoče o snazi i moći svoga vlasnika koji ih sa ponosom poseduje i koristi.

Pozivamo Vas da posetite naš prodajni prostor i da se upoznate sa bogatom ponudom kvalitetnih persijskih tepiha po najboljim cenama u regionu a ne samo u Srbiji.

Jer persijski tepih je već više od 2.500 godina sinonim za

KVALITET, TRADICIJU, ELEGANCIJU, PRESTIŽ

 

GALERIJA ESFAHAN
                                                                            
11070 Novi Beograd
                                                                             
Sava Centar
Milentija Popovića br. 9, lokal br. 61
(pored glavne blagajne)

www.persijskitepisi.com
office@persijskitepisi.com

   

NAJBOLJI SAVET
ZA KUPOVINU

Kupjte persijske tepihe u specija- lizovanim radnjama za prodaju
persijskih tepiha koje uvoze robu direktno iz Irana 
design by www.eklipsa.com